lauantai 10. elokuuta 2013

Vahvaa vääntöä...

Tänään tein Sanna Variksen kanssa vähän vahvemman työn.... BodyFitness kisaaja Varpu Heikkinen tuli aamulla jo viiden aikaan liikkeelle Sannan kanssa.
Sanna ruiskutti Varpulle sopivan kisavärin, joka on hyvin hyvin paljon tummempi kuin normaalisti käyttämämme ruiskurusketusväri :)
Väjäyksiä tehtiin kaksi joiden välissä puolen tunnin kuivatus.
Lopputulos oli upean tasainen!
Tämän jälkeen Sanna rullasi Varpun upean pitkän tukan lämpörullille ja minä astuin kehiin meikkivälineiden kanssa.
Tein ensin silmät koska väriä ja pigmenttiä pitää lavameikissä olla uskomattoman paljon.
Varpun kisabikinit loistavat pinkin ja hopean sävyissä, joten meikkiin tuli samat sävyt. Silmiin pohjalle luonnollisesti Grimasin vahvinta pinkkiä, päälle helmiäisiä ja pinkkiä hilettä sekä hopeahilettä. Katsetta terästettiin vielä hopeapuuterilla sekä mahtavilla irtoripisillä.
Ylimääräiset roiskeet poskipäiltä pyyhittiin kostealla pois ja näin pääsin tekemään varsinaista pohjaa kasvoille. Ihon pohjustin Grimasin multiremoverilla joka on aivan must tuote! Samalla tuotteella poistan meikin ja käytän ns. tuhkimotippoina!
Eli laitan tuotetta meikkivoiteen alle tasoittamaan ihon pintaa.
Meikkivoiteena käytin Grimasin creme make up jonka väri oli hyvin lähellä Varpun vartalon väriä. Harvalta sarjalta löytyy näin tummia sävyjä. Mutta Grimasiin voi luottaa niin värien määrässä, pigmenttirikkaudessa ja kestossa.
Meikin valmistuttua Sanna jatkoi hetken vielä hiusten parissa.
Tämän jälkeen Varpu ja Sanna lähtivät kohti Jyväskylää ja kisapaikkaa, minä jäin vielä töihin jännittämään kuinka Varpun käy!
Onnea Matkaan Varpu Heikkinen!!

Laitan tietoa Varpun sijoituksesta ja upeita biksukuvia jahka kisat ovat ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti