maanantai 3. helmikuuta 2014

Olian kanssa työskentelyä

Lähden konsulettikeikalle ensi viikonloppuna.... Esittelen Garnier Olia kotihiusvärejä.
Usein kuulee ammattilaisten suusta että joo ne on niitä kotivärejä... Mutta hei, aivan samoja värejä teille kuluttajille kaupassa myydään kuin meille ammattilaisillekin. Ero on vain siinä, että ammattilainen usein sekoittelee eri värejä ja valitsee hapetteen asiakkaan hiuksen ja toivotun lopputuloksen mukaan. Kotivärjäyksessä näin harvemmin tehdään.
Olian hapete ei sisällä ammonakkia, mutta se ei tarkoita sitä etteikö tuote sisältäisi jotain muuta aineosaa joka saattaa aiheuttaa herkistymisreaktion.
Pakkauksessa on myös maininta, ettei tuotetta suositella alle 16v. käytettäväksi, kuinkas moni vanhemmista on tästä säädöksestä tietoinen?
Nuoren ihmisen iho ei ole valmis suojelemaan kantajaansa kemikaalikimaralta mikä mm. hiusväreissä on. Vaikkakin mainonta ko. saralla on hyvin, hyvin houkuttelevaa....
Tuote on kivan tuoksuinen, huom jos olet herkistynyt tuoksuille, jätä ostamatta! :)
Laitan väriä vain tyvialueelle pakkauksessa tulevalla aplikaattoripullolla. Levittäminen on helppoa ja tuotteen viskositeetti on hyvä. Levittyy mutta ei valu.
Valitsin väriksi 8.13 joka on hiekanvaalea. Aavistuksen tummempi kuin vaaleiden hiusteni latvaosat.
Vaikutusaika 30min. Tunnen pientä kipristelyä hiuspohjassa, mutta sama kipristely tuntuu myös käyttäessäni Sim ammattivärejä.
Pesen hiukset ja laitan mukana tulleen hoitoaineen. Tuubi on niin iso että siitä riittää helposti lyhyelle hiukselle kahteen jopa neljään käyttökertaan.
Olian paketti on houkutteleva, varoitukset löytyvät hyvin paketin kupeesta. Käyttöohjeet ovat paketin sisällä.

Olia kuvat Garnier Olia

Värit ovat houkuttelevia. Uutuutena kolme upeaa kuparinsävyä jotka tästä kuvasta puuttuvat!

Kuivaan hiukset ja yllätys, yllätys, tämä väri ei jälkeenpäin kutita hiuspohjaa yhtään. Kaikki muut käyttämäni hiusvärit ovat kutittaneet muutaman päivän!

Lopputulos on hyvä, kukaan ei tiedä olenko käyttänyt kotiväriä vaiko kampaamotuotetta ;)

Kotiin myytävät tuotteet ovat todella laadukkaita kunhan vain tietää mitä värjätessä hiuksessa tapahtuu, ymmärtää väriympyrän ja osaa valita sopivat tuotteet kaupan hyllyltä.
Myös omalta kampaajalta voi kysyä suosituksia jos ei hanni ihan joka värjäystä teetättää kampaamossa. Suuret värimuutokset on syytä jättää ammattilaisen toteutettavaksi jotta ei tule ikäviä yllätyksiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti