torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosihuoltoa....

Vietin tänään aivan ihanan päivän hemmoteltavana Kauneuskeskus Eleganssissa Jämsänkoskella.
Sain nauttia rentouttavasta jalkahoidosta jossa jalkojani hemmoteltiin raspaten ja hieroen. Työtila oli rauhallinen, kaunis ja käytännöllinen.
Tekijä, liikkeen voimanainen ja omistaja Anita Hentinen-Haapala on upea, nauravainen nainen, josta huokuu reippaus ja hyväolo. Hänen käsittelyssään synkinkin mörrimöykky sulaa ja alkaa hymyilemään!
Jalkahoidon jälkeen siirryimme liikkeen alakertaan ja sain tutustua happihoidon saloihin. Kasvot, kaula sekä decoltee käsiteltiin puhdistuksen ja kuorinnan kautta happihoidolla joka olikin veikeä kokemus.
Hoito tuntui kylmältä, aivan kuin iholle suihkutettaisi vettä, mutta mitään ei valunut kauluksesta sisään :D
Hoito oli kaikinpuolin miellyttävä, ehkä ainoa miinus oli laitteen kova ääni.
Happihoidon jälkeen sain kasvoilleni viileän tehonaamion. Naamion vaikuttaessa Anita hieroin yläselkää, hartioita,decoltea ja lopuksi vielä pään ja korvat. Tämän ei olisi suonut loppuvan laisinkaan. Tunne oli kuin taivaassa. Uskomaton rentous ja hyväolo!
Kaikkineen hoidot maksoivat yli kaksisataa, joka saattaa tuntua kalliilta, mutta mietitäänpä mitä kaikkea tällä rahalla sain...
Kokonaiskesto oli 3,5h! Kolme ja puoli tuntia hierontaa ja hemmottelua! Mitäpä maksaa autonhuolto... hmmm tuntiveloitus lienee n. 60-70eur... eli jos laskemme 65euron mukaan on pelkkä työn osuus jo 227,50euroa! Ja varaosat päälle!
Lisäksi sain voimaa henkisessä muodossa roppakaupalla sekä hyviä vinkkejä jatkoa varten.
Eihän noin kokonaisvaltaisia hoitoja ole varaa joka viikko ottaa, mutta jos vaikkapa vain kerran kaksi vuodessa sijoittaisi sen autonhuoltohinnan itseensä! Jaksaisi sitten paremmin tarpoa arjen harmaiden päivien ohi!

Upea, iloinen, energinen Anita!

Kuva Jyväskylän Eleganssista

Linkit Eleganssiin
 http://www.eleganssi.fi/
https://www.facebook.com/pages/Kauneuskeskus-Eleganssi/232805380071304?ref=ts&fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti