torstai 15. elokuuta 2013

Hiustenpidennysten pauloissa....


Laitoimme asiakkaalle kaksi pakettia Bphair sinettihiusta, mitaltaan 60cm.
Hius on erittäin laadukasta remyhiusta joka tarkoittaa että jokainen hius on oikeinpäin sinetissä kiinni. Sinettihiusta suosittelin asiakkaalle siksi, että huoltoväli on silloin pisempi kuin teippihiuksessa. Sinettejä voi yhtäjaksoisesti pitää jopa useita kuukausia.
Puolitan sinetit yleensä aina joskus laitan yhden sinetin jopa 4 osaan. Hiukselta vaadin ennenkaikkea laadukkuutta. En suostu käyttämään laadullisesti huonoa tai heikkoa hiusta.
Pidennystyö on aina arvokas ja väärin laitettu pidennys on kyseessä sitten teippi tahi sinetti voi tuhota asiakkaan hiukset rajullakin tavalla.
Kun harkitset pidennyksen laitattamista ole aina yhteydessä ammattilaiseen, joka varmasti on kouluttautunut pidennystekniikoihin, jotta välttyisit ikäviltä yllätyksiltä.... kuten seuraavassa kuvassa käy ilmi.
Tämän pidennyksen tekijä on ottanut aivan liian suuria osioita sekä jättänyt sinetit liian suuriksi. Pidennys on ollu asiakkaan päässä vajaan kaksi kuukautta ja oma hius on todella huovuttunut rastamöykyiksi. Nähtäväksi jää voiko hiusta enään pelastaa sinettien poiston jälkeen.
Tämä pidennys ei ole tekemäni, vaan jonkun ei ammattilaisen harjoitelma. Kannattaako tällaisesta maksaa??


Tässä rivi oikein laitettuja sinettihiuksia, sinetit ovat vähän vinksallaan koska hiuksessa on kuljetuksessa jäänyt taitto, ensimmäisen pesun jälkeen hiukset asettuvat kauniiseen asentoon.

Asiakkaalleni tuli siis 100kpl sinettejä, voimme muutaman kuukauden kuluttua lisätä sekaan yhden paketin, asiakkaan ajatus oli pitää pidennyksiä mahdollisimman pitkään, jolloin porrastan laittoa. Eli lisään muutaman kuukauden päästä sekaan uusia sinettejä jolloin voimme aina tarvittaessa poistaa ylikasvaneet ja lisätä sekaan uusia. Näin ollen meidän ei tarvitse poistaa kaikkia sinettejä kerralla ja asiakkaalla on "aina" tukka päässä :)

Hiustenpidennys ei sovi laiskalle hiustenlaittajalle... Hiuksia tulee harjata säännöllisesti, pitää yöisin kiinni ja pestä muutaman kerran viikossa oikeanlaisella samppoolla ja hoitaa hoitoaineella. Pesun jälkeen hiukset tulee aina kuivata huolellisesti.
Oikein pidettynä ja hoidettuna sekä oikein tehty pidennys on ilo kantajalleen pitkän aikaa.
Loppuviikosta postaan tänne otsatukan pidennyksen mikä tehdään teippihiuksella!

Ja tässä lopputulos!
2 kommenttia:

  1. Pidennystä ihan liian vähän..näyttää harvalta henkilön oman hiuksen pituuden jälkeen..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi parahin anonyymi, asiakas tässä tapauksessa halusi pienemmän määrän pidennysmateriaalia. Normaalisti laitamme toki enemmän, mutta asiakkaan toive oli tämä, koska hän tykkää pitää hiuksiaan aina kiinni, nutturalla niin pienempi määrä on huomattavasti helpompi hallita kuin suuri määrä hiusta.
    Kampaajan työ on asiakaspalvelua joten asiakkaan toivetta tulee kuunnella ja kunnioittaa, toki kertoa faktat. Tässä kyseisessä pidennyksessä vähempi määrä oli ideaali asiakkaan hiuskäyttäytymisen vuoksi (Nutturan pito).
    Kunnioittaen Virpi

    VastaaPoista