sunnuntai 11. elokuuta 2013

Suuunnuntai

Ihana elokuinen leppoisa sunnuntai. Ei aamuherätystä, ei kiirettä. Vaikka aurinko ei oikein jaksakaan paistaa niin se ei haittaa. Sopivan lämmintä, lähteä vaikkapa ratsastamaan.
Kiireettömän aamukahvin jälkeen suuntasin tyttäreni kansa tallille. Jossa rakas heposemme oli päättänyt nauttia mutakylvystä. Normaalisti vaaleanruskea hevo oli tuhkanharmaa, kavioista korviin.
Alkoi suunnaton jynssääminen jotta edes osa pohjaväristä saatiin raavittua esille.
Tallin omistaja oli tehnyt suururakan ja järjestänyt satulahuoneen uuteen uskoon, nyt omat tavarat ovat kaikki nätisti paikoillaan, entisen kaaoksen poistuttua.
Tein reippaan ratsastuslenkin, ja totesin että kuntoni on viimeisen kuukauden aikana täysin romuttunut. Vajaa puoli tuntia kevyttä ravia ja reidet huusivat apua ja lujaa.
Nyt alkaa syksyinen kuntokuuri. Ruotuun nainen :)
Järjestelimme tallissa hevosemme tavaroita ja otin muutaman huovan kotiin pestäväksi. Huomenna on sitten kiva ratsastaa puhtailla välineillä. Ja jos vaikka innostuisi pesemään lenkin jälkeen koko kuraisen hevosen.
Kotiin tultuamme tyttäreni päätti hemmotella itseään ja laittoi kasvoilleen mentol-pohjaisen naamion. Nyt syömme suklaata katsomme elokuvaa ja nautimme leppoisasta sunnuntaista. Kunnes muutaman hetken jälkeen koittaa arki ja maanantai.
Ihanan syksyistä sunnuintaita kaikille teille. Nauttikaa kukin tyylillänne elokuun alusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti