maanantai 28. lokakuuta 2013

Minun prinsessapäivä!

Vihdoin se koitti, vähän pelottava, mutta paljon odotettu, oma prinsessapäivä. Sain aamulla lähteä rähmät silmissä ja tukka pystyssä laitettavaksi.
Vaatekassi vain matkaan ja kohti Hiusmuotoilukoul AK:ta jossa opiskelijat Raija ja Milla odottivat tehdäkseen minusta prinsessan, yhdeksi päiväksi.
Raija Kastell-Blom opiskelee hiusmuotoilijaksi ja valmistuu joulukuussa. Hän pesi, föönasi ja kiharsi hiukseni, tupeerasi ja puleerasi kauniin, rockhenkisen toispuoleisen kampauksen.
Millamari Hätönen joka myös opiskelee hiusmuotoilua, mutta on jo keväällä valmistunut meikkaajamaskeeraajaksi teki kuvaukseen sopivan hieman vahvemman meikin Grimas tuotteilla.
Silmiin taiottiin väriä siniharmaalla mattaluomivärillä, poskiin hieman punaa, huuliin voimakas punainen huuliväri ja jotta prinsessa olisi prinsessa täytyi hänelle laittaa silmiin vielä hieman pilkettä, eli rajauksen päälle Milla laittoi Grimasin tipcreme hopeahohdetta.
Koska meikkini ole vahvempi Milla muotoili myös ylimääräisiä leukoja ;) piiloon sekä toi kasvoille hohdetta vaaleammalla meikkipohjalla kasvojen keskialueella.
Kuvaukset sujuivat sadekuuron välissä Toivolan vanhalla pihalla. Alunperin suunitelmissa oli rataseikkailua, mutta koska keli oli surkeaakin surkeampi päädyimme pysymään tilassa jossa tarvittaessa pystyi pinkomaan sisälle pikapikaa.
Asukseni sain upean mekon jota myy Wishwear. Vaatteet minulle valitsi Johanna Harju joka omistaa Wishwear putiikin.
Mitäpä sanotte seuraavista kuvista ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti