keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maxcarattaako?

Tänään opin jälleen jotain uutta ja huikeaa kauneuden ja ripsien maailmasta.
Jo pitkään olen miettinyt, että eipä ole tekniikkaa jolla saisi näyttävämmät räpsyttimet kuin pelkkä kestovärjäys, mutta helpommat (ei huoltoja) kuin ripsipidennykset....

Mietteisiini on vastattu! Ja kurssi juurikin käyty.
Maxcara on rantautumassa Suomen ammattilaisten käytettäväksi. Tekniikka on kohtuullisen yksinkertainen ihmiselle joka on tottunut käyttämään käsiään asiakkaan silmien läheisyydessä.

Lopputulos on ainakin omasta mielestäni huikea, luonnollinen siinämielessä että voisi kuvitella heräävänsä maskarat ripsissä, ei silmien alla :D

Kenelle Maxcara soveltuu?

Asiakkaille jotka haluavat olla huoliteltuja heti herättyään, ihmisille joilla on omat ripset jonkinmittaiset, sillä käsittelyllä ei juurikaan lisää pituutta ripsiin loihdita.

Käsittelyllä saadaan upea väri ja volyymia ripsiin, aivan kuten ripsarillakin.

Jos olet saanut herkistymisreaktioita kestoripsiliimoista, rakennekynsistä tai olet alle 16v. en suosittele sinulle käsittelyä.

Muutoin käsittelyä voi lähes kuka tahansa testata, myös miehet!

Maxcara "murenee" ajan kanssa pois, joten varsinaista huoltoa ei tehdä. Jos haluat ylläpitää käsittelyä niin kestomaskara teknikkosi poistaa aina vanhan Maxcaran alta pois ennen uuden laittoa.

Jos ripsesi ovat luonnontilassa täysin värittömät, suosittelen alle kestoväriä ja jos ripsesi ovat jäykkääkin jäykemmät ja aivan piikkisuorat kannattaa alle tehdä myös ripsipermanentti.

Aikaa käsittelyn tekemiseen sellaisenaan menee vain puolisen tuntia. Nopeaa ja kätevää, eikö?!
Kuvissa ihana mallini Henna, ensimmäisessä kuvassa lähtötilanne, seuraavat ovat valmiit Maxcara ripset, herkulliset, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti